Конференція УКОЗ-2016 у партнерстві з ІнАУ збере в Буковелі представників малого та середнього телеком-бізнесу

Завершується реєстрація учасників Української конференції операторів зв’язку (УКОЗ-2016), яка цього року проходить у партнерстві з Інтернет Асоціацією України. Конференція відбудеться з 29 вересня по 2 жовтня в Буковелі, готель Radisson Blu Resort.

Зареєструватись до участі в УКОЗ-2016 можна за посиланням https://goo.gl/forms/gF3FAK39Xh3JcRbb2, заповнивши реєстраційну форму. Дійсні члени ІнАУ, які зареєструються для участі через цю форму, отримають знижку на участь у конференції у розмірі 500 грн.

Програма конференції (див. ТУТ) орієнтована на представників малого і середнього бізнесу у сфері телекомунікацій. Серед запланованих тем – сумісний підвіс, доступ до будинкових розподільчих мереж, телебачення і медіаконтент в мережі, реагування на запити держорганів, безпека платежів в платіжних системах, нові сервіси в сфері обміну трафіком, актуальні питання економіки операторів і провайдерів, майбутнє телекомунікацій в контексті законодавчих новацій.

Інтернет Асоціація України запрошує своїх членів до участі в конференції. Ми впевнені, що співпраця ІнАУ, що об’єднує понад 180 суб’єктів господарювання переважно зі сфери малого та середнього бізнесу, з конференцією УКОЗ, яка традиційно була місцем спілкування передусім невеликих підприємств, дозволить знайти відповіді на виклики сьогодення та тиск монополістів телеком-ринку.

Проект Програми Української
конференції операторів зв'язку УКОЗ-2016 (в частині ІнАУ)