В структурі РНБО України для виконання роботи з підготовки коментаря до Закону України «Про основні засади забезпечення кібербезпеки України» створена Міжвідомча робоча група

В структурі РНБО України для виконання роботи з підготовки коментаря до Закону України «Про основні засади забезпечення кібербезпеки України» створена Міжвідомча робоча група.

До її складу включено представників Міжвідомчого науково-дослідного центру з проблем боротьби з організованою злочинністю при РНБО,  СБУ, Національної поліції України, ДССЗЗІ, Інтернет Асоціації України та науковців. Основна мета – якнайшвидше опрацювання коментаря до Закону України «Про основні засади забезпечення кібербезпеки України», який набере чинності з 09.05.2018, та ефективного його практичного застосування.

01.03.2018 відбулось установче засідання  Міжвідомчої робочої групи, в якому від ІнАУ взяли участь Голова Правління О.Федієнко та юрист С.Дудник. Представники ІнАУ в ході засідання взяли на себе функцію підготовки матеріалів до статті 4 «Об’єкти кібербезпеки та кіберзахисту», статті 10 «Державно-приватна взаємодія у сфері кібербезпеки» та статті 11 «Сприяння суб’єктам забезпечення кібербезпеки України» Закону України «Про основні засади забезпечення кібербезпеки України»